Nya skor.. eller nya nya.. dom är iallafall nya för mig!


Nu ska jag öva att gå... det är sjuk svårt. Men om man bara försöker så blir det bättre

Hoppas nu bara att min mamma låter mig få ha kvar dom!!

Mange bjuder..


Den här låten är sjuk bra, har lyssnat på den nu i 3 dagar. Kan bara säga att jag tycket att den här cover är mycket bättre än vad originalen. Hoppas att alt är bra med er. Just nu så kollar jag lite på min matte, har ju börjat skolan idag och jag kan väl säga att det är väl bra.... Är lite trött så det blir sängen tidigt idag.

Vi hörs nog mer imorgon eller senare. Vi får se!!

I miss you very much <3




Har så många fina och underbara vänner. Vad skulel jag gjort utan dom??

Gud vad trött jag är idag..


Idag är jag jätte trött, var på fest igår. Har nog aldrig haft så roligt som jag hade det igår. Det hände så sjuk mycket den kvällen och jag dansade med alla och hade det jätte roligt. Nu ska jag snart iväg igen på kalas. Vi ska vara där kl 16 och sen ska jag hem och fixa till imorgon. Vi börjar skolan igen imorgon och det ska väl bli roligt.

Låten som är här uppe är en låt som vi lyssnade på jätte mycket igår. Vi dansade även till den. Så nu kan jag låten och dansen och är jätte glad för det!

Imorgon kommer det också var en jätte jobbig dag. Mer om det imorgon. Vi hörs.. måste göra mig klar nu!

Våren!!


Igår så var jag hos min morbror och då fotade jag. Bilden som är här uppe visar mer än 1000ord. En av dom är att det äntligen har blivit VÅR!!

Oj vad tiden går.


En bild som en kompis till mig har tagit, det är från Liverpool....
Som ni har märkt har jag inte bloggat på 4 dagar, begrund av olika andledningar. Jag har inte mått så jätte bra och det har känns som att tårarna ska komma hela tiden. Men nu mår jag mycket bättre, jag har vänner som stöttar mig och som bara finns där för mig så att jag ska bli bra. Idag ska jag va med en kompis och sen på kvällen ska jag på 30 års fest och igår var jag också på fest och imon ska jag också på fest eller kalas mer.

Hoppas ert lov har varit bra och att allt är bra med er. Vi hörs!!

Dag 23 - Den senaste jag vad med och vad vi gjorde.


Jag har varit i Liverpool med min kör. Jag saknar redan liverpool, det hände så mycket roligt där. Jag vill så gärna åka dit igen. Men det får bli när jag bli 18 år.


Såja..


Gammal bild..
Såja nu har jag bada och ätit och nu sitter jag och kollar på Big brother. Imorgon blir det att sova länge sen ska jag nog bara slappa och städa lite. Men vi hörs iallafall imorgon. Pöss och kräm på er!

Bada..



Efter att har varit hos tandläkareb idag så åkte jag hem och städade. Nu blir det ett varmt bad, bloggar mer efter. Bilderna som jag har tagit nu är från min eller mammas digitalkamera, hittade kamera idag. Så nu bilr det lite fler bilder.. eftersom den är så lite men ändå så bra... Hoppas ni tycker det samma!

Youngblood



Nu hoppas man bara att det går bra för dom ikväll :)


När kommer våren????

Tumblr_lzcrchwsye1ql7cx6o1_500_large
F2omqc1cjmqsqymwv4545haro1_400_large

detta fick jag av dom..

100media_imag053 (MMS)

detta fick jag av dom.. * 4 muggar *Te * bok Nu ska jag iallafall kolla på tv och dricka te, men vi hörs nog snart igen!!


LOV!

Tumblr_lzawpsdjvl1qiqtrno1_500_large
@weheartit
Nu har jag varit på praktik i 5 veckor och jag har haft det sjuk bra. Jag saknar alla redan, barnen och personalen har varit jätte snälla. Jag fick även present av dom, visar bild senare ikväll på vad jag fick. Jag slutade kl 12.30 där efter åkte jag och min mamma och solade. Skönt att ha lite färg nu när våren börja att komma. Ikväll ska jag och familjen grilla och sen ska vi kolla lite på tv.

Nu har vi 3 hundar här hemma. Vi passar en hund här. Hunden kommer att vara hos oss till onsdag. Men vi hörs mer sen, vill bara säga att jag har lov nu och det känns bra! Kram på er.


Mina nya favoriter..


Jag tycker att alla ska lyssna på deras låt Blame it on you. Den är jätte bra och den är lätt att dansa till den.
På lördag så kommer Youngblood vara med i melodifestivalen. Under hur det kommer att gå och undra hur deras låt låter. Det är bara att vänta tills lördag.


Här är låten om ni vill lyssna på den.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

En bild från förra året... Har gått ner x antal kilo om man får säga så!!
* Att jag måste nog gå ner lite till i vikt.
* Gud vad fina tänder jag har fått...
Nu ska jag snart äta frukost, sen ska jag till min praktik plats. Men vi hörs kanske ikväll annars så får det blir imorgon. Kram på er så länge!

Dag 21 – Favorit skådis.

Hilary Duff Picture

Alla hjärtans dag..

En bild från idag..
Idag är det alla hjärtans dag, en dag så man gör något speciellt till den man tycker om. Själv har jag fått en film av min mamma i morse + lite frukt. När jag och min mamma kom hem så fick vi ett brev av min lille bror där han hade skrivit att han älskar oss och att han är jätte glad för att vi finns. Jag har även fått en present av ett bran på min praktik. Hon sa att hon viste att man gav någont till den man tyckte om, så det var därför jag fick den.
Jag har även fått jätte många sms av mina underbara vänner. Nu ikväll har jag inte mått så jätte bra, är jätte trött och har jätte ont i halsen.
Imorgon kommer jag nog inte att blogga.. vi få se. Ska först till min praktik plats sen ska jag iväg på kvällen. Det är ett år sedan min farfar dog imoron. Så det är därför, så ni bara vet.
Godnatt med er!

Dag 20 – Min favorit film


Praktiken..

Just nu har jag rast och jag har med mig min dator till min praktik idag. Eftersom min handledare ska kolla på några uppgifter som jag har gjort. Hoppas allt är bra med er, så hörs vi mer när jag kommer hem!


Internetet vill itne som jag vill, så det är därför det inte kommer någon bild!!

nu ska jag och familjen äta mat... vi hörs...

100media_imag053 (MMS)

nu ska jag och familjen äta mat... vi hörs kanske sen!!


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.


Jag köpte ett par jätte fina skor som jag tycker om. tills dom gick sönder. Blev inte så jätte glad när jag såg att dom var sönder eftersom de var nya. Men nu får jag istället ha andra skor som jag också tycker om. Fast de andra var varmare...

..



´Jag har länge undrat varför jag inte har så många läsare på min blogg. Är det för att jag kanske inte bloggar så mycket, är det för att jag inte alltid har bilder på varje inlägg. Ibland kan jag ha ca 8 läsare i 2 dagar, men nästa dag så ha jag bara 4, varför är det så. Kan säga att jg är jätte glad för de läsare som jag ha, men det hade kanske varit lite roligare om man hade haft lite fler.

Kan ni inte ge lite förslag på vad man kan skriva om på bloggen eller varför just du läser min blogg??


Ulrik munther <3


En bild från när jag såg Ulrik, som ni kanske har märkt över allt så har Ulrik gått vidare till finalen och det är jag jätte glad över. Nu ska han bara vinna allt också!!!

just nu kollar jag på melodifestivalen, un...

just nu kollar jag på melodifestivalen, undra vrm som går vidare ikväll.... själv hoppas jag att Ulrik gå vidare :)


Detta har jag gjort nu i 1.5 timme...

Nu har jag inte så mycket kvar, sen ska bara mamma kolla igenom det imon sen är jag nog klar med allt.. HOPPAS JAG!!

PLUGGA!!

Nu har jag bestämt mig för att stänga av internetet och börja att plugga, har sjuk mycket som ska vara klar innan det är måndag igen och imon ska jag va med en kompis. Så nu i 2 h ska jag plugga, sen kan jag ha ledig!!
Hoppas det inte gör något. Ha en fortsatt trevlig kväll!!

så nu är jag påväg till min praktik, men v...

100media_imag052 (MMS)

så nu är jag påväg till min praktik, men vi hörs när jag kommer hem eller när jag har rast.. ha det bra!!


:)


Vad har hänt egentligen?

Det är så mycket som jag ångra i mitt liv. Jag har kämpat och försökt att tro på mig själv. Men Allt som har hänt i mitt liv har gjort till den person som jag är idag. Jag kan gråta och jag kan vara glad, men ingen vet egentligen hur jag mår. Jag orkar inte attta stryk eller smärta mer, jag måste försöka att hitta ljuset igen och våga lita på mig själv. För då kommer jag att klara det!!

Dag 18 – En vän som bor långt ifrån

Min gudsyster har börjat i gymnasiet i Hudiksval......

sorry för att jag ej bloggar.. men jag plu...

onemanwithcamera (MMS)

sorry för att jag ej bloggar.. men jag pluggar... men jag bloggar mer imorgon.. pöss och godnatt alla!!


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag vet inte riktig vem jag vill byta liv med, eftersom jag ändå är rätt så nöjd med mitt eget liv.

Dag 16 – Innehållet i min väska. (igår)

I min väska som jag har nu i 5 veckor har jag:
* bok
* ute kläder.

När jag är och shoppar har jag:
* Pengar.
* mobil.

När jag är i skolan har jag:
* MÅNGA böcker med mig.
* Mobil
*Pennor.
Det är nog det som jag har i mina väskor.

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Hmm vad ångrar jag?
Jag ångrar nog inget.. eller kanske ångrar jag något dom jag inte kommer på just nu!

såja nu har nästan alla barn somnat. Nu sk...

100media_imag050 (MMS)

såja nu har nästan alla barn somnat. Nu ska jag ha 30 min rast sen så blir det att jobba lite till... vi hörs när jag kommer hem :) På bilden är det en liten del av där barnen brukar måla och hålla på med vatten... kram på er!!


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Ibland saknar jag mitt bruna hår :(

nu ska jag bada, men jag bloggar mer lite ...

onemanwithcamera (MMS)

nu ska jag bada, men jag bloggar mer lite senare då jag också ska se på "så ska det låta" på tvn. Hoppas er dag har varit bra, kram :)


SÖNDAG!

EN jätte gammal bild på mig, från konfan lägret.... då jag hade feber!
Idag skulle jag egentligen sova länge men det blev itne så. Jag vaknade kl 8.30 .... inte okej!
Idag ska jag först tvätta mina kläder sen ska jag vara med min saknade vän. Det var så sjuk länge sedan vi träffades typ 2 månader eller något.... Det blev inte så sent igår eftersom vi alla var jätte trött.. (dom som var på festen) Så jag och famiöljen kom hem kl 23 och sen somnade jag kl 01.
Nej nu kallar min mamma att det är frukost. SÅ jag måste gå nu, men vi hörs lite senare!!

FEST!!

Nu ska jag på inflyttningsfest och det ska bli sjuk roligt. Imon ska jag nog vara med en kompis. Hoppas ni får en sjuk bra kväll. KRAM!

Dag 13 – Detta är jag beroende av.

Jag vet inte riktigt vad jag är beroende av men om man måste välja något så tror jag att det blir datorn. Jag kan inte leva utan dator eller jo det kan jag, men det är svårt. Tänk själv att vara utan sin dator i en vecka... Jag kan säga att jag har varit utan min dator i högst 2 veckor ;)

Dag 11, 12

Igår ille inte blogg.se gå på min dator. Så det var därför jkag inte skrev något igår. Idag så ville den inte ladda upp bilder, så jag på kopierar från internet istället.. det gör väl inget... ??
Dag 11 – Favorit ägodel.
Min kamera är en av mina faorit ägodelar som jag har. Vad skulle jag gjort utan den??
Dag 12 – En bild på min mobil.
Jag är så jätte nöjd med min mobil. Alla säger att Iphone är bra och att den är mycket bättre än alla andra mobiler. Alla mobiler är bra på sitt vis. Jag är glad över min mobil för att den är hållbar, jag kan ringa och sms med den.. MAn kan även spela spel och ara inne på internet.. Precis som man kan göra på en Iphone!!

Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0