Min dator dör snart...


Jag har j tagit bilden!!
Idag har jag varit iskolan och då hade vi prov på idrotten, det gick bättre än vad jag hade trutt (stavning). Jag svarade på alla frågor. Nu ikväll har jag varit med min mamma och lille bror på skytte och då träffade ja flizan. TREVLIG TREVLIGT... Vi bestämde också lite inför helgen, då flizan och nellis kommer till mig. Nu ska jag dra, min dator dör om 5 min, men vi hörs pöss och godnatt!!

just nu väntar jag på min buss som kommer ...

100media_imag056 (MMS)

just nu väntar jag på min buss som kommer om 11 min.. jag dricker även loka med jordgubb och lakris smak, en bra dricka för mig som inte äter godis och som älskar lakris. Nu vi hörs mer senare!


(L)

Varför är det så här att alla må dåligt av att man inte passar in. Varför är det så att många dör varje dag av själv mord, för att den må dåligt.

Livet har förändras och jag har också förändras. Jag kan inte ta skit och svik länge. Jag har gått igenom för mycket i mitt liv som jag mår så sjuk dåligt av. Jag kanske inte alltid den bästa personen, men vem fan är egentligen det. Jag saknar alla så jätte mycket,  jag saknar den vännerna jag träffade varje dag, dom vännerna som vet vem Caroline egentligen är. Jag vet att man måste gå vidare, men man kan ändå sakna dom.

Ibland när jag kommer hem tänker jag "va fan gör jag egentligen, varför säger jag inte ifrån, varför är jag den personen som tror att allt löser sig under tiden".

Allt löser sig ja men man måste våga att stå upp och säga ifrån. Man måste vara stark och säga att det som den personen gör är inte rätt. Man kan var ful och tjock, man kan även vara konstig. Men alla är männikor och alla är olika. Ingen människa ska känna sig utanför. Alla få vara precis som dom själva är och vill vara.
Om det är nu så att man försöker att gå ner i vikt och  lyxas göra det. Så tror alla att man mår dåligt, dom tror även att det är några som gör så att man går ner ivikt. Men Det har dom fel i.  En sak till som jag stör mig sjuk mycket på, det är att alla stör sig på att jag inte äter godis. Dom försöker att tvinga i mig godis bara för att jag måste, sen ena stunden tycker några att man ser konstig ut.
Jag har själv bestämt mig för att gå ner ivikt. Jag rör mig och äter rätt, det är det som gör så att jag gör ner ivikt. Jag kanske inte är den smalaste tjejen, jag kanske inte är den som äter godis och festar varje helg. Men jag är iallafall mig själv och det är jag som bestämer över vad jag gör och vad jag äter. Istället för att störa sig på att jag inte äter godis, kan man istället vara snäll och berätta ur duktig man är och sånt. 


SEN LEV LIVET OCH SKIT I VAD ANDRA SÄGER, DU ÄR VÄRDEFUL PRECIS SOM DU ÄR!! 
Var tvungen att skriva av mig lite, har haft alla mina tankar och funderingar i huvudet nu i 3 månader eller något.

Godnatt nu ska jag sova efter en sjuk roli...

100media_imag056 (MMS)

Godnatt nu ska jag sova efter en sjuk rolig men jobbig helg..... vi hörs mer imon, orkar inte att sätta på datorn så det får bli ett smsblogg.. men det gör ju inget. Godnatt och kram!


jag har klippt mig ... nu ska jag och min ...

100media_imag055 (MMS)

jag har klippt mig ... nu ska jag och min mammas kille till hans son. För att hans Svärdotter fyller år idag... så grattis till dig. Vi hörs, kram!


5 lektioner idag..

Idag börjar jag kl 8.15 och sen slutar vi kl 15.35. Så jag kommer hem jätte sent ikväll, men jag ska försöka att blogg mer när jag kommer hem, eller så bloggar jag från mobilen.... Men vi hörs hejdå!
Saknar mitt hår!

Live my life

Tränar till den här låten nu!

Nu ikväll har jag fixat mina naglar, jag b...

onemanwithcamera (MMS)

Nu ikväll har jag fixat mina naglar, jag blev sjuk nöjd med resultatet.. som ni ser på bilden så har jag blommor på naglarna.. bara för att det börja bli vår.


nu har jag slutat, skulle egentligen sluta...

100media_imag055 (MMS)

nu har jag slutat, skulle egentligen slutat kl 15.15..., men det hände en sak så vi fick sluta typ 2 h tidigare!


Pluggat klart...

Nu har jag ÄNTLIGEN pluggat klart och sen har jag även pratat med två av mina kompisar i över 2h. Nu ska jag gå och sova eftersom min mamma fyller år imon. Jag min lillebror ska gå upp tidigt imon och gå frukost på sängen till henne. Sen kl 07.07 åker jag bussen. Men vi hörs mer när jag åker bussen eller när jag kommer hem. Kram och godnatt på er!!

pluggar!!

100media_imag054 (MMS)

pluggar!!


Godmorgon på er alla!! Idag är det måndag ...

onemanwithcamera (MMS)

Godmorgon på er alla!! Idag är det måndag den 12 mars 2012. Hur är det med er och sånt? Själv så är det jätte bra med mig, sitter just nu i bussen och är i skolan om 30 min.. tidigt jag vet. Men sånt är livet, vi hörs mer senare.. bilden som jag har valt idag är ifrån julas. En bild som jag tycker är jätte jätte fin... nej nu kan jag inte skriva mer. kram!!


Dannyyy !!


Tycker att det är så sjuk synd om Danny att han fick bli 2:a igen. Inte för att vara så men jag tycket att Danny skulle ha vunnit. Han var helt klart bättre än Loreen. Nu idag har jag kollat i olika tidningar och på nätet och allt handlar om Loreen eller på Danny. Att Danny var besviken, att han inte vill komma till efterfesten o.s.v.

Om jag hade varit Danny så hade jag förståt han. Att komma 2:a igen är inte så roligt. Man kanske känner att livet går under eller att det inte finns några fans och sånt. Men det är bättre att komma två än att komma sist.

Om han nu söker till Meoldifestivalen igen så HOPPAs jag att han kommer etta. Annars vet jag inte vad Svenska folket tänker...
Idag har jag pluggat och städat. Jag har även fixat lite med bilder. Mer om det får ni reda på när det är tid för det. Kan säga att det är jätte mycket som händer just nu och mer kommer att hända. Vi hörs mer imorgon.
Kram på er!!


jaha då vann Loreen, vad tycker jag om det...

ulrik munther_ds (MMS)

jaha då vann Loreen, vad tycker jag om det... hmm?? Jag tycker att Danny skulle ha vunnit, tycker att det är så synd om han. Eftersom han fick bli tvåa igen. I år var det många bra låtar i finalen. Tyckte att det var jätte bra att Ulrik blev 3 ( hoppas bara nu att han blev det). Bara för att jag tycker att Ulrik är bra, så visar jag en bild på oss två. Nej nu ska jag kolla på film, den här inlägget är ett smsblogg inlägg. Hoppas det inte gör något. Kram och godnatt på er så hörs vi mer imorgon!!


Melodifestivalen om 10 min... vem kommer a...

Melodifestivalen om 10 min... vem kommer att vinna och vem kommer att förlora, det får vi reda på ikväll... vi hörs efter mello... kram på er!!


ÄNTLIGEN!


Äntligen är det helg igen. Trött är man, men så är livet. Idag så är min mammas killes barnbarn här och hon ska vara här i natt. Idag är det också Mello och vi ska se på det ikväll. Vi hörs mer hejdå!


nu väntar jag på min kycklingsallad.. sen ...

onemanwithcamera (MMS)

nu väntar jag på min kycklingsallad.. sen ska jag följa med min mamma och lillebror på skytte... sen ska jag hem och plugga! Men vi hörs!


Missade precis min buss.. nästa buss komm...

onemanwithcamera (MMS)

Missade precis min buss.. nästa buss kommer kl 16.00 eller 1610 Vi hörs!!


Sant!

download_tumblr_ (MMS)

Sant!


Sorry för att jag skrev så innan, men skul...

Sorry för att jag skrev så innan, men skulle bara se en sak.. men vi hörs...


Hej hej

Hej hej


nu kör vi vidare... jag har precis varit h...

onemanwithcamera (MMS)

nu kör vi vidare... jag har precis varit hos tandläkaren och det gick jätte bra. Nu ska jag och min mamma köra vidare och handla lite, sen ska jag ta posten och se om jag har fått något.. men vi hörs mer sen. Kram!


SMS-inlägg


HEJ HEJ CARRO HÄR!


Nu ska jag snart åka till skolan. Är jätte trött idag, men om man måste till skolan så måste man.
Kl 12.50 ska jag till tandläkaren. smsbloggar mer lite senare.

Vi hörs hejdå!!just nu är jag på väg hem och jag är jätte...

just nu är jag på väg hem och jag är jätte trött, så jag bloggar inte när jag kommer hem. Men hoppas ni har haft en helt underbar kväll så hörs vi mer imon!! Kram och godnatt !!!


Youngblood

Som ni kanske har märkt så har jag fastnat för dom här killarna. Dom är sjuk bra och jag stör mig jätte mycket på att dom inte gick vidare till finalen.
Men i lördags så beställde jag deras skiva som kommer ut den 7 mars och jag är jätte glad över det. Sen är jag också glad över en sak till det är att killarna har skrivit till mig 4 gånger på twitter. Så jag är JÄTTe glad nu.
Här är iallafall deras låt:

HEEEEEEEEEEJJ

idag är jag jätte jätte glad, vet inte varför jag är jätte glad, men det är nog för att jag ska träffa några vänner idag. Så jag kommer inte att vara hemma ikväll eller imon morgon. Kommer hem kl 16 imorgon. Men vi hörs mer imorgon eller senare. Kram på er!

..

Som ni kanske hjar märkt så har jag inte bloggat på ett tag. Det händer så mycket imitt liv just nu. Jag går iskolan och åker jätte tidigt om dagarna och kommer hem igen kl 17 på kvällen. Så när jag kommer hem så brukar jag plugga eller bara sova.
Igår var det ju också den 1 mars och då fyller JB år... Grattis till han :)
Nu i mars så kommer det hände sjuk mycket som jag vill berätta för er alla, men vågar inte. Begrund av väldigt många anlednigar. Men när Mars är över så kan jag förhoppnings vis kunna andas igen. Men jag ska iallafall försöka att blogga mer, men om det är s att jag inte kan, så hoppas jag att det ej gör något.
Måste nog börja att smsblogga också, det var ju länge sedan jag gjorde det. Nej nu kan jag inte skriva mer, ska snart se på BB. Sen ska jag kolla lite på tv. Har äntligen fått tv på mitt rum idag. Så nu ska jag ha fredagsmys.. Dom andra i familjen var jätte trötta nu ikväll så dom sover redan. Så det är bara jag som är vaken!!

FREDAGS MYS!!

Hoppas er dag har varit bra..

Är så jätte trött.. orkar inte så mycket...

SÅ nu ska jag sova och jag bloggar mer imorgon.. JAG LOVAR ER!!!


RSS 2.0