jaaaaaaaaaaaaa!! Jag fick 63.5 av 74 och 5...

jaaaaaaaaaaaaa!! Jag fick 63.5 av 74 och 50 var betyget E... så jag hade 13.5 mer än vad man behövde.. så jag tror att jag fick c på detta provet, gud vad glad jag är!! Nu ska iallafall jag till kören och sen ska jag hem till min mammas kille och plugga, har redovisning nästa fredag och jag har inte börjat än.. men sånt är livet. Vi hörs förhoppningsvis ikväll, haj så länge!!


är på kyrkogården, ska snart och träffa nå...

onemanwithcamera (MMS)

är på kyrkogården, ska snart och träffa några konstnärer. Kommer hem kl 22... sen ska jag sova, skola imon :(


Dansa, Dansa...

Idag är det sista dagen på lovet och imorgon är jag ledig från skolan. Varför är inte loven längre.. jag vill känna att jag är ledig!!

Varför att det lugnare att plugga hemma?

Idag har jag gjort 22 sidor matte. Har nog aldrig gjort så många på en gång. Det är sjuk att man ska plugga så bra när man tar det lugnt och inte är i skolan. 

Jag har även kollat på i am number four idag. Såg lite på den igår med och jag kan bara säga att den blir bättre och bättre för varje gång jag ser den.
Nu ska jag se på Tintin sen ska jag sova. Det är ju skola på onsdag igen. Egentligen börjar jag på tisdag, men eftersom vi har A-dag så börjar vi på Onsdag. Så vi har snart varit lediga i 11 dagar... fast jag har egentligen inte varit så mycket ledig, har haft mycket att göra om dagarna. Så nu ska jag NJUTA DOM SISTA DAGARNA!!
Men vi hörs mer imorgon... GODNATT!!
BTW Jag lovade ju att berätta vilken sida jag kom till i matten... jag började på sida 186 och gjorde till 208... så det blev 22 sidor på 5h

måste man så måste man, just nu gör jag ma...

måste man så måste man, just nu gör jag matte och jag började på sida 186 och nu är jag på sida 202... måste göra klart kap och den är slut på sida 226... så jag har typ över 26 sidor kvar. Men om man bara jobba så blir man snart klar... bloggar mer senare när jag har gjort några sidor till, då berätta jag vilken sida jag är på. Kram


I AM NUMBER FOUR

Den här filmen såg jag idag när jag var hos min "Farmor". Filmen är sjuk bra o bara för att den är så bra så ska jag se den nu ikväll. Killen som är huvudpersonen är jätte snygg. eller var säger ni?
Om ni inte redan har sätt filmen så tycker jag att ni ska se den NUUUUU eller snart iallafall för den är JÄTTE bra!!

Nu är jag hos min morbror och snart ska ja...

100media_imag057 (MMS)

Nu är jag hos min morbror och snart ska jag hänga upp tavlor dom jag och min morbror har gjort och som vi ska visa mellan fredag och måndag. Ikväll ska vi på mingel där alla konstnärer kommer att vara. Vi hörs!


Detta fick jag idag!

Nu ska jag snart börja att köra bil!!

Bilder från helgen och dagarna hos min morbror...

Så det var alla bilder som jag fick visa.
Hoppas ni har det bra så hörs vi imorgon!

Oj vad tiden går fort..

I torsdags och fredags var jag i skolan. I Lördags var jag först hos min kusin och firade henne och sen så kom mina två kompisar till mig sov över... kan säga att jag bara sov ca 5 h den natten, så jag var riktigt trött. På söndag kvällen åkte jag till min morbror och var där tills igår kväll. Kom hem väldigt sent så jag la mig när jag kom hem. Idag så har jag, mamma och lillebror varit ock handlat, jag har även varit hos tandläkaren och spänt min tandställning. Så jag har jätte ont i mina tänder nu. MEn det blir nog bra snart, Vi hörs mer lite senare. Så kommer även några bilder från helgen och några bilder från dom dagarna hos min morbror. Imorgon ska jag också till min morbror men då ska jag inte sova över där. Ska bara vara där till typ kl 21 så jag kommer hem kl 22. Men sånt är liten!!
Vi hörs, pössss och haj!

RSS 2.0