Träning...

Ni som läser min blogg, kanske ha någon bra tips som gör så att man går ner i vikt och får en bra kondition ??
Jag blir jätte glad om ni vill hjälpa mig!
tack i för hand!!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Visserligen är jag ingen som brukar träna (min form av träning är när jag bakar), men jag tror ändå att jag har några tips.

Många gym har gruppträningar, och ett av dessa är cirkelträning då man tränar upp styrka och kondition, och man kan gå ner i vikt. Om du har ett gymkort kan du såklart testa på det. Det kan även finnas andra gruppträningar du kan testa på -- zumba har blivit allt vanligare nu...



Att ta snabba promenader/jogga tränar upp konditionen, men om man inte gillar att springa kan man alltid dansa eller köra ett aerobicspass.



Tänk på att inte testa bantningskurer -- det finns mängder med batningstips som går ut på att man inte ska äta kolhydrater och att man ska äta enbart fet mat. Grejen är att man går miste om många ämnen som kroppen behöver. Kroppen behöver trots allt kolhydrater, men det är rätt typ av kolhydrater som man ska få i sig. Detsamma gäller fetter.

Plocka inte bort näringsämnen, utan se till att få i de rätta i rätt mängd och i rätt proportion. Ett annat tips är att minska på rött kött och äta en del fisk.



sv. Det är faktiskt min lillasyster som tar sitt körkort nu :)



Jag kan lyssna på allt möjligt, även om det främst är rock. Även om jag inte lyssnar så mycket på Debussy älskar jag hans musikstycken, Lady Gaga händer det att jag lyssnar på, men det är främst Bon Jovi, Muse och The All - American Rejects. Jag föredrar dock den "äldre" rocken, om man tittar mer överskådligt (ACDC, The Clash, Spin Doctors, The Beatles, Rolling Stones etc.)

Om man bortser från rock brukar jag dessutom lyssna på Kelly Clarkson och Shakira.

Som jag sade; det är lite allt möjligt :p

Är din musiksmak lika varierad?



Juste, är det okej om jag svarar på din fråga i ett inlägg?

2011-05-09 @ 21:26:55
URL: http://liisiish.blogg.se/
Postat av: Moa

SPRING TYP 30 MIL OM DAGEN :D hehehe nej skoja :P

2011-05-10 @ 07:29:57
URL: http://timlip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0